Zwaluw High Tack Natural Stone ook geschikt voor poreuze ondergronden

Zwaluw High Tack staat in de professionele markt al jarenlang bekend als een lijm met een extreem hoge aanvangshechting. De bestaande formule van deze elastische krachtpatser van Den Braven is verbeterd en nu ook geschikt voor poreuze ondergronden zoals natuursteen. Zwaluw High Tack Natural Stone geeft geen kans op vlekvorming of verkleuring.

Als het snel en stevig vast moet zitten, dan is Zwaluw High Tack al 15 jaar de meest efficiënte keuze. Ook voor de wat meer uitdagende klus, zoals het verlijmen van zware objecten tegen een verticale ondergrond, is deze lijm ideaal. De lijm hardt snel en neutraal uit tot een elastisch rubber met een hoge eindsterkte, en bevat geen isocyanaat, siliconen of oplosmiddelen. Naast de bestaande High Tack heeft ook de nieuwe innovatie, Zwaluw High Tack Natural Stone, uiteraard die zelfde vertrouwde kwaliteit. Bovendien kan dit product nu ook probleemloos worden toegepast op poreuze ondergronden.

Drie kwaliteitsproducten voor poreuze ondergronden
Zwaluw High Tack Natural Stone completeert de Zwaluw productlijn voor poreuze ondergronden. De overige twee producten in deze lijn zijn de Zwaluw Hybrifix 302,

een weekmakervrije hybride lijmkit voor o.a. natuursteen, en de Zwaluw Silicone-NM;

een neutrale siliconenkit voor het afdichten van natuursteen, sanitair, beglazing en gevelvoegen. Voor deze drie producten geldt dat er geen kans is op verkleuring of vlekvorming bij gebruik op natuursteen. Hiermee heeft de natuursteen verwerkende gebruiker voor al zijn afdichtingen en verlijmingen de juiste oplossing. Kijk voor meer informatie op de productpagina.

Contacteer ons
Dirk Vermeulen Sales Manager Benelux IJzerwaren en Bouwmaterialen, Den Braven
Hans van Houwelingen Sales Manager Benelux Glas, Verf en Zelfstandige Groothandel, Den Braven
Dirk Vermeulen Sales Manager Benelux IJzerwaren en Bouwmaterialen, Den Braven
Hans van Houwelingen Sales Manager Benelux Glas, Verf en Zelfstandige Groothandel, Den Braven
Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com