Vernieuwde productlijn Zwaluw Technische Sprays

Den Braven heeft recent de productlijn Zwaluw Technische Sprays flink onder handen genomen. Het vernieuwde assortiment omvat in totaal 27 technische sprays ingedeeld in vier categorieën. Stuk voor stuk professionele producten met een bewezen en internationaal erkende kwaliteit. Reinigen, smeren, lijmen, afbijten of ontdooien: voor iedere taak is er een geschikte spray.

Met de vernieuwde Zwaluw® Technische Sprays productlijn biedt Den Braven een zeer compleet assortiment voor de veeleisende professional. Om de keuze te vergemakkelijken zijn de sprays voortaan ingedeeld in vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating. Deze categorieën zijn eenvoudig herkenbaar aan de kleur van de verpakking.

Eigen productie
Het nieuwe assortiment Zwaluw Technische Sprays is ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven. Daar wordt continu gewerkt aan de optimale configuratie van iedere spray. Zo zorgt een unieke combinatie van ventiel en spuitkop ervoor dat ieder aerosol-product een optimaal spuitbeeld heeft en effectief kan worden verwerkt, zonder druppels of uitlopers.

Alle sprays worden in eigen beheer geproduceerd door Den Braven Aerosols in Duitsland. Met ruim 30 jaar ervaring in de eigen productie en ontwikkeling van technische sprays voor bouw en industrie staat Den Braven garant voor kwaliteit én innovatie. Hier lees je meer over de technische sprays.

 

Fotobijschrift: Vier kleuren verpakking voor vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating.

Fotobijschrift: Vier kleuren verpakking voor vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating.
Fotobijschrift: Vier kleuren verpakking voor vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating.
Contacteer ons
Ruud Schrama Manager Business Development Benelux , Den Braven
Ruud Schrama Manager Business Development Benelux , Den Braven
Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com