Uitbreiding assortiment Zwaluw Technische Sprays

Het assortiment Zwaluw Technische Sprays is uitgebreid met twee coatings. De Spack Spray repareert beschadigingen in stuc- en gipsondergronden. De Isoleer Spray zorgt ervoor dat kringen door schimmel, vocht en aanslag geïsoleerd worden en niet doordringen in een nieuwe toplaag. Ook deze twee Zwaluw Technische Sprays zijn ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven.

Met Zwaluw® Spack Spray zijn beschadigingen van onder andere stuc- en gipsondergronden te repareren. De structuur die ontstaat lijkt op schuurwerk of spuitpleister. De spackspray is na 3-4 uur droog en overschilderbaar, is oplosmiddelvrij en zonder zware metalen. Door de afstand groter of kleiner te maken wordt de structuur van Zwaluw Spack Spray bepaald.

Zwaluw Isoleer Spray is een helderwitte primer (RAL 9010) die snel droogt en grondig isoleert. De spray isoleert schimmel, vocht en aanslag. Dat voorkomt dat vocht en kringen doordringen in de opvolgende wand of gevel verflaag. Is de isolerende primer opgedroogd dan is hij eenvoudig over te schilderen.

Zwaluw Technische Sprays: 29 producten in 4 categorieën

De productlijn Zwaluw Technische Sprays bestaat uit 29 producten ingedeeld in vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating. Het zijn stuk voor stuk professionele producten met een bewezen en internationaal erkende kwaliteit voor de veeleisende professional. Reinigen, smeren, lijmen, afbijten of ontdooien: voor iedere klus is er een geschikte spray.

Eigen productie

Zwaluw Technische Sprays worden ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven die continu werkt aan de optimale configuratie van ieder product. Zodat de gebruiker altijd een resultaat heeft zonder druppels of uitlopers. De sprays worden in eigen beheer geproduceerd door Den Braven Aerosols in Duitsland.

Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com