Snel en handig naden dichten met Zwaluw Luchtdicht Tape

Naden tussen bouwdelen maak je voortaan in een handomdraai luchtdicht met Zwaluw Luchtdicht Tape van Den Braven. Deze nieuwe, milieuvriendelijke tape met extreem hoge kleefkracht kan -in tegenstelling tot bestaande tapes- zonder primer worden toegepast. De tape is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes; van 75 mm tot 250 mm. Dit luchtdicht tape is een uitstekende oplossing voor veeleisende toepassingen bij energiezuinige bouw en renovatie.

Luchtdicht bouwen wordt steeds belangrijker in de (zeer) energiezuinige bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie; er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan luchtdichtheid. Dit geldt niet alleen voor passiefbouw, maar voor álle bouwprojecten. Zwaluw luchtdicht tape is een uitstekende oplossing voor dit soort veeleisende toepassingen. Deze professionele tape is gecertificeerd voor lucht- en waterdichtheid en dampdoorlatendheid. Daarnaast is dit product zeer emissiearm en milieuvriendelijk.


Zwaluw luchtdicht tape bestaat uit een luchtdicht zelfklevend membraan op een rol met schutfolie. Door de dampdoorlatendheid wordt schimmelvorming in de constructie voorkomen. De tape is universeel toepasbaar voor verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies, en heeft een zeer hoge kleefkracht op onder andere kozijnen en minerale ondergronden. Luchtdicht tape is tevens een goed alternatief voor butylband. Meer informatie op de productpagina van Zwaluw luchtdicht tape.

Contacteer ons
Marco van Haren Commercieel Technisch Adviseur
Marco van Haren Commercieel Technisch Adviseur
Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com