Een echte alleskunner: Zwaluw All-In-One Seal

Je kunt er alle kanten mee op. Voor binnen en buiten. Voor bouw en beglazing. Voor toepassing op vrijwel iedere ondergrond. De nieuwe Zwaluw All-In-One Seal afdichtingskit van Den Braven is geschikt voor een scala aan toepassingen, met één koker is vrijwel alles af te dichten. De kit is ook overschilderbaar en geeft altijd een professioneel eindresultaat.

Zwaluw All-In-One Seal is geschikt voor het afdichten van nagenoeg alle typen aansluitvoegen en dilatatievoegen, maar deze veelzijdige kit is bijvoorbeeld ook toepasbaar als topafdichting in beglazingssystemen. Zonder primer hecht Zwaluw All-In-One Seal uitstekend op vrijwel alle ondergronden, en het product is zeer goed bestand tegen UV, weersinvloeden, vocht en schimmel.

Allround afdichtingskit
Deze allround afdichtingskit is geschikt voor een scala aan toepassingen, een verwerker kan met één koker vrijwel alles afdichten. De unieke hybride formule van Zwaluw All-In-One Seal is bovendien uitstekend overschilderbaar. Zowel met verf op synthetische basis, als op waterbasis. Zwaluw All-In-One Seal is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, grijs en zwart. Meer informatie over Zwaluw All-In-One Seal op de productpagina.

Contacteer ons
Dirk Vermeulen Sales Manager Benelux Bouwmaterialen en IJzerwaren
Hans van Houwelingen Sales Manager Benelux Verf, Glas en Zelfstandige handelaren
Dirk Vermeulen Sales Manager Benelux Bouwmaterialen en IJzerwaren
Hans van Houwelingen Sales Manager Benelux Verf, Glas en Zelfstandige handelaren
Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com