DEN BRAVEN BENELUX B.V. wordt BOSTIK BENELUX B.V.

Bostik, de toonaangevende wereldwijde lijmspecialist voor de consumenten-, bouw- en industriële markten, heeft op 4 februari 2019 aangekondigd dat de juridische bedrijfsnaam van zijn overname, Den Braven Benelux B.V., is gewijzigd in Bostik Benelux B.V. Deze naamsverandering van het bedrijf is een van de laatste stappen om de krachtige, wereldwijde positie van Bostik in lijmen en kitten te bevestigen.

 

Sinds de overname van Den Braven in 2016, een leider in hoogwaardige afdichtingsmiddelen voor isolatie en constructie, hebben beide organisaties hun krachten gebundeld om Bostik te versterken als een krachtige wereldwijde speler op het gebied van lijmen en kitten.

De verandering van de wettelijke bedrijfsnaam is een van de laatste integratiestappen bij het creëren van één geluid naar de markt. Daarom wordt alle corporate branding op de locaties Oosterhout en Giessen vervangen door de visuele identiteit van Bostik. "Deze verandering stelt ons in staat de betekenis achter het merk Bostik te versterken en is de eerste stap naar het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur met als focus het genereren van meer waarde voor onze klanten" - Roland Albers, Senior Vice President van de Construction and Consumer Global Business Unit van Bostik in EMEA.

Vincent Imbos, Managing Director van Bostik Benelux B.V., voegde hieraan toe: "We zijn verheugd deel uit te maken van Bostik en zullen onze merkstrategie blijven volgen door naast het Bostik-assortiment ook producten van het merk Zwaluw te verkopen. Bovendien zullen onze kennis- en servicemogelijkheden verder worden uitgebreid om onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service te bieden."

Om de strategische geografische markt voor Bostik in Europa te dienen, zal nu één commerciële organisatie in de Benelux worden opgericht, die zich zal richten op de marketing en commercialisering van de gecombineerde productenportfolio van Bostik en Den Braven.

Noot aan de redactie:

Perscontacten: Emmanuelle Louria : + 33 1 49 00 90 68 -  emmanuelle.louria@bostik.com 

Neem voor meer informatie contact op met Simone Thur, MarCom Manager C&C Benelux | Sealing & Bonding

Bostik Benelux B.V., Denariusstraat 11, 4903 RC Oosterhout, (0162) 491 205, (06) 30 12 23 78, simone.thur@denbraven.nl

Of neem contact op met Arno van de Laar, MarCom Manager C&C Benelux | Wall, Floor & Tiling

Bostik B.V., De Voerman 8, 5215 HM 's-Hertogenbosch, The Netherlands, (0)73 6 244 374, (0)6 53 26 00 91, arno.vandelaar@bostik.com

Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com