100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX spaart milieu

100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX spaart milieu

Lege ongebruikte kitkokers gooit Den Braven niet meer weg, maar ze krijgen een tweede leven. Het bedrijf maakt er een handige opbergkoffer van: de Zwaluw Smart BOX. Er passen 12 kitkokers en 12 tuiten in. Hij wordt gratis meegeleverd met de aanschaf van 12 kokers. Den Braven heeft duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel staan en innoveert continu. Vandaar: 100% gerecycleerd en 100% bedacht en geproduceerd in eigen huis.

Een duurzame en milieubewuste mentaliteit draagt een bedrijf onder andere uit door materiaalgebruik te beperken en afval te reduceren. De verspilling van materiaal tijdens productie was Den Braven een doorn in het oog. Jaarlijks gooide het bedrijf ontelbare kilo's lege kitkokers weg, zonde!

Die afvalstroom is voorbij, want nu worden de kitkokers 100% gerecycleerd. Ze krijgen een tweede leven als het bestandsdeel voor de Zwaluw Smart BOX.

Opbergkoffer voor 12 kokers en 12 tuiten

De Zwaluw Smart BOX is een kunststof koffer waarin de professional die kitten en lijmen van Den Braven gebruikt, in totaal 12 kitkokers en 12 tuiten handig kan vervoeren. Hij kan er kokers, worsten en tuiten duurzaam in opbergen. De Smart BOX heeft een lange levensduur: is de voorraad op, dan is er plaats voor nieuw materiaal. Ook klein gereedschap, kwasten en ijzerwaren kunnen bewaard worden in de koffer.

Bij aanschaf van 12 kokers Zwaluw High Tack, Zwaluw Hybriseal® 2PS of Zwaluw All-in-One Seal wordt de 100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX gratis meegeleverd.

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Den Braven, Dirk Vermeulen, Sales Manager Benelux (IJzerwaren & Bouwmaterialen), tel. (0162) 49 10 00, email: dirk.vermeulen@denbraven.nl.

Of met Hans van Houwelingen, Sales Manager Benelux (Glas, Verf en Zelfstandige Handelaren), tel. (0162) 49 10 00, hans.van.houwelingen@denbraven.nl

Over Bostik Benelux

Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van €2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com